Skip to main content

TUOTTEET

Suurin osa tuotteestamme valmistetaan kotimaisesta kasvatetusta kirjolohesta, mistä tuotamme tuotteita suurkeittiöille ja horeca-alan toimijoille.

Kirjolohi

Kirjolohi on erittäin suosittu kala ruokapöydässä ja myös ylivoimaisesti eniten viljelty kalalaji Suomessa. Noin 90% Suomessa kasvatetusta kalasta on kirjolohta, suurin osa Suomen kirjolohesta kasvatetaan Saaristomeressä, kuten myös Salmonfarmin kirjolohet.

Kalojen oikealla ruokinnalla voidaan merkittävästi vaikuttaa terveellisyyteen. Kasvatamme kirjolohemme kotimaisella ja luontoystävällisellä rehulla. Käyttämämme rehun tärkeimmät raaka-aineet (kalajauho ja -öljy) tulevat omasta kalajauhotehtaastamme. Kirjolohen kasvatuksessa olemme panostaneet toimivaan ja nopeaan toimitusketjuun. Kalat kasvatetaan lähellä tuotantoa, ja näin varmistamme toimivan kylmäketjun ja laadukkaan lopputuotteen.

Kirjolohesta valmistamme muun muassa lämminsavustettua, kylmäsavustettua ja graavattua kirjolohta jotka ovat vahvassa suosiossa suomalaisten juhlapöydissä. Kirjolohen mäti on toinen erittäin kysytty tuote. Hyvin merkittävä osa kirjolohituotteistamme valmistetaan irtopakasteiksi suurkeittiöiden kysynnän ja tarpeiden mukaan. Osa tuotteistamme myydään myös tuoreena.

Siika

Siika on kasvattanut suosiotaan suomalaisessa ruoka- ja juhlapöydässä. Siian kasvatus on myös yleistynyt ja merkittävä osa Suomen siiasta on kasvatettua. Suomessa siikaa on kasvatettu jo yli 20 vuotta.

Siikaa kasvatamme Saaristomerellä. Kalojen oikealla ruokinnalla voidaan merkittävästi vaikuttaa terveellisyyteen. Kalojen ruokinnassa käytämme kotimaista ja luontoystävällistä rehua. Käyttämämme rehun tärkeimmät raaka-aineet (kalajauho ja -öljy) tulevat omasta kalajauhotehtaastamme.

Merkittävä osa siiastamme myymme kokonaisena tai fileenä.

Silakka

Silakka on osa suomalaista ruokaperinnettä ja ruokakalana silakka on edullinen ja ravinteikas. Silakan ravintoarvo on erinomainen ja sen käyttömahdollisuudet monipuoliset. Oikein valmistettuna silakka on herkku, joka löytyy monien suomalaisten ruokapöydästä.

Silakka on villi kala ja Suomen tärkein kala sekä saalismäärältään että -arvoltaan. Hankimme silakkatuotteemme yhteistyökumppanimme kautta, kalat kalastetaan Itämeren alueella (FAO 27.3d).

Muut kalat

Tarjoamme asiakkaillemme myös, ahven-, kuha- ja nieriäfileitä. Kalat ovat Itämeren alueelta. Kuten oman tuotannon kaloissa laatu on tärkeää myös villin kalan hankinnassa.

Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman paljon kotimaista kalaa. Jos kotimaista kalaa ei ole saatavilla, priorisoimme lähialueen kaloja.