Skip to main content

REKRYTOINTI

Konsernimme on Kemiönsaaren suurin yksityinen työllistäjä. Salmonfarmin vakituinen henkilöstömäärä on 56 henkilöä ja sesonkiorganisaatio noin 70 henkilöä.

Salmonfarm työnantajana

Konsernimme on Kemiönsaaren suurin yksityinen työllistäjä. Salmonfarmin vakituinen henkilöstömäärä on 56 henkilöä ja sesonkihenkilöstö noin 70 henkilöä.  Työllistämme myös epäsuorasti useiden yhteistyökumppanuuksien kautta.

Henkilöstömme on perinteisesti ollut sitoutunut ja moni on ollut koko työuransa meillä. Keskikokoisena yrityksenä pyrimme pysymään joustavana. Tarjoamme muun muassa työrotaatiota ja erilaisia tehtäviä työntekijöillemme vuodenaikojen ja tarpeiden mukaan.

Osaajia mitä etsimme

Meillä voit työskennellä monessa eri työtehtävässä. Valtaosa henkilöstöstämme työskentelee tuotannon parissa (kalankasvatus, kalanjalostus, kalajauhotuotanto, huoltotoiminnot). Mikäli meillä ei ole avoimissa työpaikoissa sinulle sopivaa paikkaa haettavaksi, voit lähettää meille avoimen hakemuksen, osoitteeseen rekry(at)salmonfarm.fi

Avoimet työpaikat

Voit jättää avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekry(at)salmonfarm.fi, jos meillä ei ole avoimia työtehtäviä.

Tutustu mahdollisiin työtehtäviin myös tytäryhtiössämme, osoitteessa www.kasnas.com

Lisätietoja mahdollisista työtehtävistä antaa tuotantojohtaja, Roger Hakalax, puh. +358 (0)50 400 0178 tai sähköpostitse; Roger.hakalax(at)salmonfarm.fi