REKRYTOINTI

Konsernimme on Kemiönsaaren suurin yksityinen työllistäjä. Salmonfarmin vakituinen henkilöstömäärä on 56 henkilöä ja sesonkiorganisaatio noin 70 henkilöä.

Salmonfarm työnantajana

Konsernimme on Kemiönsaaren suurin yksityinen työllistäjä. Salmonfarmin vakituinen henkilöstömäärä on 56 henkilöä ja sesonkihenkilöstö noin 70 henkilöä.  Työllistämme myös epäsuorasti useiden yhteistyökumppanuuksien kautta.

Henkilöstömme on perinteisesti ollut sitoutunut ja moni on ollut koko työuransa meillä. Keskikokoisena yrityksenä pyrimme pysymään joustavana. Tarjoamme muun muassa työrotaatiota ja erilaisia tehtäviä työntekijöillemme vuodenaikojen ja tarpeiden mukaan.

Etsimme Kasnäsin tehtaalle tuotantotyöntekijöitä

Meillä voit työskennellä monessa eri työtehtävässä. Valtaosa henkilöstöstämme työskentelee tuotannon parissa (kalankasvatus, kalanjalostus, kalajauho tuotanto, huoltotoiminnot). Etsimme tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Tällä hetkellä meillä on useita tehtäviä auki.

Tehtävät eivät vaadi aiempaa kokemusta, tärkeämpää on asenne ja halu tehdä työtä. Tuotannossa työskentelet viileissä ja kylmissä tiloissa. Työssä teet paljon toistuvia tehtäviä. Esimerkiksi voit työskennellä perkauksessa, fileoinnissa, pääkatkaisussa, lajittelussa, pakkauksessa, hinnoittelussa ja siivouksessa.

Palkka työehtosopimuksen mukaisesti. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävät edellyttävät hygieniapassin. Hygieniakoulutus järjestetään tarvittaessa työnantajan puolesta.

Lähetä työhakemus ja ansioluettelo osoitteeseen rekry@salmonfarm.fi, viimeistään 28.10.2019. Jos olet nuori hakija, työhakemus riittää. Jos jokin ilmoituksessa mainittu tehtävä kiinnostaa sinua erityisesti, mainitse tämä hakemuksessasi. Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Roger Hakalax, puh. 050-4000178.

Osaajia mitä etsimme

Meillä voit työskennellä monessa eri työtehtävässä. Valtaosa henkilöstöstämme työskentelee tuotannon parissa (kalankasvatus, kalanjalostus, kalajauhotuotanto, huoltotoiminnot). Mikäli meillä ei ole avoimissa työpaikoissa sinulle sopivaa paikkaa haettavaksi, voit lähettää meille avoimen hakemuksen, osoitteeseen rekry(at)salmonfarm.fi

Avoimet työpaikat

Voit jättää avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekry(at)salmonfarm.fi, jos meillä ei ole avoimia työtehtäviä.

Tutustu mahdollisiin työtehtäviin myös tytäryhtiössämme, osoitteessa www.kasnas.com

Lisätietoja mahdollisista työtehtävistä antaa talous- ja henkilöstöjohtaja, Ida Gustafsson, puh. +358 (0)44 219 3959 tai sähköpostitse; ida.gustafsson(at)salmonfarm.fi