REKRYTERING

Vår koncern är Kimitoöns största privata arbetsgivare. Salmonfarms personalstyrka är 56 fastanställda och under högsäsongen sysselsätter vi cirka 70 personer.

SALMONFARM SOM ARBETSGIVARE

Vår koncern är Kimitoöns största privata arbetsgivare. Salmonfarms personalstyrka består av 56 fastanställda och under högsäsongerna av ca 70 personer. Vi sysselsätter folk också indirekt genom våra samarbetspartners.

Personalen är engagerad och många har gjort hela sin arbetskarriär hos oss. Som ett medelstort företag vill vi vara flexibla. Vi erbjuder vår personal bland annat arbetsrotation och varierande uppgifter enligt årstider och behov.

Koncernen Ab Salmonfarm Oy är ett privatägt familjeföretag som är beläget där land möter hav i Kasnäs, på Kimitoön. På ena sidan av vägen verkar Ab Salmonfarm Oy som är verksamt inom fiskförädlingsbranschen. Till företagets verksamhetsområden hör såväl fiskodling som produktion av högklassiga fiskprodukter. År 2016 utökades verksamheten att omfatta Finlands första fiskmjölproduktionsanläggning och år 2019 utökades koncernen med fiskeribolag. På andra sidan vägen finns Ab Kasnäsudden Oy, ett växande turismföretag som erbjuder skärgårdsupplevelser året runt. Företagets verksamhet består av hotell, badhus, restaurang, butik, gästhamn och caravan område.

 

Nu söker vi en ARBETSLEDARE till vår fiskförädling

Vi erbjuder en arbetsmiljö som ständigt utvecklas, där du har möjlighet att vara med och förverkliga innovativa projekt.

Du har god social kompetens och erfarenhet av förmansuppgifter. Som person är du positiv, ansvarstagande och en team-builder. Du kan samarbeta och tar dig gärna an utmaningar.  Kännedom om fiskeri- eller köttbranschen är en fördel. Arbetet utförs i två skift och förutsätter muntliga kunskaper i finska och engelska. Vi värdesätter även kunskaper i svenska, ryska samt baltiska språk.

Skicka en fritt formulerad ansökan samt CV senast 8.4.2021, per e-post till rekry@salmonfarm.fi. På frågor svarar produktionschef Roger Hakalax, 050 400 0178.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

ARBETSUPPGIFTER

Hos oss kan du arbeta med många olika arbetsuppgifter. Majoriteten av vår personal arbetar inom produktionen (fiskodling, fiskförädling, fiskmjölsproduktion, underhållsfunktioner). Om vi inte bland de lediga jobben har en lämplig plats just för dig, kan du sända en öppen ansökan till adressen rekry(at)salmonfarm.fi

LEDIGA JOBB

Om vi inte har lediga jobb att erbjuda så kan du skicka en öppen arbetsansökan till adressen rekry(at)salmonfarm.fi.

Bekanta dig även med eventuella lediga jobb hos vårt dotterbolag, på adressen www.kasnas.com

Närmare uppgifter om eventuella lediga jobb ger Produktionschef Roger Hakalax, tel. +358 (0)50 400 0178 eller per e-post; Roger.hakalax(at)salmonfarm.fi