Tule meille töihin

 

Lue mitä Lillemor kertoo työstään ja jätä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla (wilhelm.liljeqvist@salmonfarm.fi).

Esimies Lillemor Kivistö kertoo: ”Olen ollut esimiehenä Salmonfarmilla 24 vuotta. Salmonfarmilla saan tehdä käytännönläheistä työtä ja asioihin on helppo vaikuttaa. Ennen työuraani olen opiskellut kalataloutta Paraisilla ja opinnoista on ollut suoraa hyötyä työssäni.

Salmonfarmilla olen tehnyt monenlaista: tuotekehitystä, laadunvalvontaa, ostoa, myyntiä, ympäristöasioiden hallintaa. Työturvallisuus on meillä erityisen tärkeää ja myös kehitämme sitä aktiivisesti. Kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa päivittäiseen työhön. Vastuuta saa, jos sitä ottaa, ja toisia tuetaan tekemisessä.
Teemme yhteistyötä ravintolamme kanssa – ideoimme ja toteutamme. Asiakkaamme ovat lähinnä ravintoloita tai sitten kuluttajia, jotka haluavat vastaavaa laatua. Me teemme raaka-aineen ja kokki loput. Pidän itse ruuanlaitosta ja kokeilen mielelläni reseptejämme.
Salmonfarmin paras puoli on varmaan perinteet ja ylpeys siitä, että ollaan täällä töissä. Puhtaasta raaka-aineesta, ihan tässä lähellä kasvaneesta, on helppo tehdä hyvä tuote.