Laatu- ja elintarviketurvallisuus

quality_dnv_assuranceAb Salmonfarm Oy tuottaa muuttuvat asiakastarpeet huomioon ottaen ensiluokkaisista raaka-aineista korkeatasoisia kalajalosteita. Kalanjalostus ei rajoitu pelkästään tuotantovaiheeseen vaan kattaa koko prosessin merestä kuluttajalle. Yhtiön ydinprosessi on toimitusketju. Keskeisenä periaatteena on jatkuva parantaminen, jota seurataan asetetuilla mittareilla, yhtenä tavoitteena ylläpitää ja kehittää tuoteturvallisuutta elintarviketoimialalla. Valituille mittareille on asetettu tavoitteet ja niiden saavuttamiseksi tehtyjä kehitystoimenpiteitä seurataan säännöllisesti.

Laatu lisää viihtyisyyttä ja motivaatiota. Jokainen työntekijä on osaltaan vastuussa avoimesta ilmapiiristä sekä tuote-/työturvallisuusviestinnästä. Hyvä työilmapiiri ja henkilökunnan osaamisesta huolehtiminen ovat edellytyksiä yrityksen menestymiselle. Asiakas määrittää laadun ja hänen palautteensa on meille kehitystoiminnan ajovoima. Salmonfarm on sitoutunut lakisääteisten vaatimusten noudattamiseen sekä jatkuvaan parantamiseen ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 22000 standardien mukaisesti.

Laatujärjestelmien sertifikaatit voit ladata alta:

Jörgen Liljeqvist
Toimitusjohtaja